Skattejagt på detaljer fra 26. oktober til 26. november

De første vindere i detaljejagten er udtrukket!

Frederikshavn Byfond og FREDERIKs detaljejagt har nu været i gang i ca. 14 dage, og over 100 har været på detaljejagt i gågaden. Vi sætter stor pris på, at så mange allerede har benyttet anledning til at besøge vores gågade og samtidig har anvendt lidt ekstra tid på at kigge efter midtbyens detaljer som skaber ekstra bymiljø udtaler handelschef Dan Kobberup.
Jagten fortsætter indtil 26. november, og Tove Varmløse er meget tilfreds med at så mange allerede har svaret og håber at endnu flere vil tage på en lidt anderledes bytur, hvor man får set husene og detaljerne med nye øjne, inden konkurrencen slutter 26. november.  Conny Olesen fra Farmors Cafe ses her udtrække de første vindere sammen med Dan Kobberup fra FREDERIK.

Du kan stadig nå at deltage:

Hent konkurrencen hos Farmors Café eller 2takt Café og Brassier, gå en tur gennem gågaden og få øje på svarene og aflever den udfyldte kupon et af stederne senest den 26. november. Der er stadigvæk masser af præmier at vinde, bla. gavekort  på 1000 kr. til FREDERIK, middag for to personer med tre lækre retter– inklusiv vin hos 2Takt Café og Brasserie og gavekort til biografen (værdi 250 kr.)

Følgende har vundet:

Erik Gråbæk, Frederikshavn har vundet en familiefrokost for 4 til Farmors Cafe
Valborg Svendsen, Fr.havn har vundet et FREDERIK-gavekort på 500 kr.

Følgende har vundet billet til Shanes juleverden:  Kurt Hansen, Kirsten Ingemann, Mona Larsen, Inge-Lise Søndergård, Filippa Hougaard, Mathilde Madsen, Ib Værens, Olivia Fredborg Jensen, Jerry Mikula og John Splidt Larsen. 

Vinderne får tilsendt gevinsten. 

I samarbejde med handelsstandsforeningen FREDERIK har byfonden lavet en anderledes skattejagt, hvor du opdager din by på en ny måde. Du får set husene, detaljerne og kigger mere op på din tur gennem gågaden.

Hent konkurrencen hos Farmors Café eller 2takt Café og Brassier, gå en tur gennem gågaden og få øje på svarene og aflever den udfyldte kupon et af stederne senest den 26. november.

Så deltager du i lodtrækningen om disse flotte præmier:

  • Gavekort 1000 kr. til FREDERIK
  • Middag for to personer med tre lækre retter– inklusiv vin hos 2Takt Café og Brassier (værdi 1000 kr.)
  • Familiefrokost for 4 personer med valgfrie drikkevarer (værdi 650 kr.)
  • Gavekort 500 kr. til FREDERIK
  • 10 børnebilletter til Shanes Juleverden den 2. december – sponseret af Arena Nord (værdi 150 kr.)
  • 5 gavekort til biografen sponseret af byfonden (værdi 250 kr.)