POESIPARKEN

På billedet ses Larviks borgmester Rune Høiseth, Knut Hjalmar Gulliksen og Louis Jacoby, som her overdrager gaven til Borgmester Birgit Hansen. Louis Jacoby er idemanden bag Poesiparken i Larvik.

 

 

Frederikshavn Byfond har overtaget Poesiparken

Byfondens opgave er, at få Poesiparken til at vokse - og få aktiveret erhvervslivet i Frederikshavn. Byfonden skal samtidig sørge for at få inddraget byens borgere.

De tre første værker blev indviet den 24. november ifm besøg fra venskabsbyen Larvik, som Frederikshavn er inspireret af. Larvik har gennem 10 år har brugt byens bænke, granitsten, facader, legeredskaber, plankeværk m.m. til at skabe en ekstraordinær oplevelse for byens 

Poesiparkens tre første værker er kunstneriske fotos med velkendte motiver fra havnen, som Linda Suhr, en professionel fotograf med international erfaring, som er født og opvokset i Strandby.

I forbindelse med Frederikshavn Købstadsjubilæum har Trigon A/S skænket to nye værker, et ved trappen ved Værkergrunden og 1 ved De frivilliges Hus. Desuden har Frederikshavn byfond skænket 5 nye værker ved Lodstorvet. Så Poesiparken har vokseværk - og byfonden vil arbejde målrettet for at det fortsætter.