15-års jubilæum

Frederikshavn Byfond fejrede sit 15-års jubilæum og inviterede i den anledning på gåtur med overskriften Kvalitet og Udvikling, tirsdag den 22. maj 2012. Der var mødt 40 op denne aften, hvor Teknisk direktør Mikael Jentsch guidede gennem midtbyen og fortalte spændende historier om udviklingen de seneste år, om gågadens særkende og Mikael Jentsch viste masser af gode eksempler, men pegede også på mindre heldige elementer i bybilledet.

Frederikshavn er siden midten af 90'erne, hvor der var politisk vilje og engagement til forandring, blevet en by med hyggelige torve og pladser og med en gågader med masser af detaljer. Granitstelerne med forskellige motiver, affaldsrørene, kloakdækslerne og informationstavlerne er med til at forbinde byen og havnen, da "byens møbler" i sit udtryk afspejler det maritime og byens nærhed til havet.

Efter gåturen bød byfonden indenfor i Maskinhallen, hvor der var udstilling om byfonden og hvad der er præmieret igennem de sidste 15 år. Samtidig holdte byfonden sit årlige repræsentantskabsmøde.

Mikael Jentsch fortæller om Frederikshavns udvikling gennem de seneste år