Præmiering 2021

Diplom Viadukten 15

Den stilfærdige lille bebyggelse har så mange kvaliteter i sig. De 3 bygninger danner rammen om en charmerende lille brolagt gårdhave med buske og planter i krukker og potter. Bebyggelsen fik et diplom.

Diplom Åvænget 8

Med den totale renovering er der skabt et hus, der med sine hvide facader og sort indrammede vindues- og dørpartier samt det mørke tag uden udhæng fremstår så huset kan ses som et eksempel på moderne funkis. Den store indsats og det flotte resultat har gjort at ejendommen fik et diplom. 

Diplom

Gammel Skolevej 21

Huset er tildelt et diplom for den stilrene og konsekvente forvandling af et traditionelt parcelhus.  Huset fremtræder nu som et nybygget hus i en enkelt og flot funkis-inspireret stil.

Nordtronic, Flade Engvej

Det samlede facadeudtryk er enkelt, let og elegang, og der er samlet set tale om en facaderenovering, der kan være inspiration for andre erhvervsvirksomheder. Ejendommen er tildelt et diplom for den flotte facaderenovering. 

Rosende omtale til De Røde Huse i Strandby

Rosende omtale til De Røde Huse i Strandby

Et hyggeligt område med stilfærdige bygninger, der tilsammen danner et fint "rødt havnekvarter". Området som helhed for rosende omtale. 

Rosende omtale til Niels Tvillings Vej 1A og 1B

Det gamle byhus er erstattet med et nyt hus, der falder stilfærdigt ind i bymiljøet. Derfor rosende omtale. 

I 2019 var der rosende omtale til Nørrevej 39, Strandby og til Danmarksgade 1A